į pradžią turinys susisiekite  
2019-2018 ir 2018-2017 m.m. archyvas
Įteikti diplomai

                PSICHOLOGIJOS FAKULTETO KLAUSYTOJAMS ĮTEIKTI DIPLOMAI

      Šiais mokslo metais gausiausias buvo TAU Psichologijos fakultetas (115 klausytojų). Gegužės 14 dieną fakulteto dekanė gyd. Jovita Paulauskaitė išklausiusiems dviejų metų programą antrakursiams ( 72 studentai) įteikė mokslo baigimo diplomus.

Šventiškai nusiteikę klausytojai pirmiausia ekrane stebėjo nuotraukose įamžintas akimirkas iš visų buvusių susitikimų šiais ir ankstesniais mokslo metais. Tai buvo kaip apžvalga, kaip prisiminimas, kokių lektorių ir kokios temos gvildentos, kaip patys atrodė ar jautėsi.

       „Fuksų“ vardu „absolventus“ nuotaikingai pasveikino Danutė Rauzienė, linkėjimus savo eilėmis palydėjo Leonarda Gaurylienė bei pakvietė vasarą sekti skelbimus ir lankytis kultūriniuose renginiuose, visų pirma teatrų festivalyje „Po paupio gluosniais“. Antrakursių atstovai su rožių žiedais ir saldumynais nuoširdžiai dėkojo už  fakulteto veiklos organizavimą dekanei bei jos pagalbininkėms, TAU vadovei Dalytei Šileikienei.

Regina Burinskienė toliau tikslino išvykos į Klaipėdos jūrų muziejų sąrašus. Didžioji fakulteto dalis šiuo maršrutu keliaus birželio 5 dieną.

     Šįkart klausytojai dar neskubėjo į namus - pabendravo prie susineštų vaišių stalo.

Birutė Nenėnienė .Nuotr. autorės