į pradžią turinys susisiekite  
Naujienos » Tai nauja
Smagi sporto ir sveikatos diena

Smagi sporto ir sveikatos diena.
Ačiū Vilkaviškio sporto mokyklos direktoriui Jonui Jurkynui už puikią kūno kultūros pamoką Vilkaviškio TAU studentams.
Išmokome, sužinojome, kad prie Jaunimo centro galima ateiti su draugais, čia pat kreiptis, pasiimti petankės žaidimo komplektus ir puikiausiai leisti laiką smagiose varžytuvėse.

" Šiandien sportiškai nusiteikę Vilkaviškio TAU studentai rinkosi prie Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro, kur pasiskirstę komandomis, žaidė petankę.

Petankė yra sporto šaka, kurioje varžytis gali visi, nepriklausomai nuo lyties, amžiaus ar sugebėjimų. Petankėje derinami fiziniai ir protiniai įgūdžiai. Dvi komandos varžosi mesdamos metalinius rutulius. Žaidimo tikslas – kuo daugiau savo rutulių pastatyti šalia mažo medinio taikinio, vadinamo kašanetu.

Savo jėgas kartu su TAU studentais išbandė ir Vilkaviškio rajono savivaldybės administracijos komanda. Ją atstovavo: Savivaldybės vicemeras Joris Juškauskas, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Žydrė Žilinskienė, skyriaus vyriausioji specialistė Renata Nausėdienė bei jaunimo reikalų koordinatorė Danguolė Gudeliauskienė.

Nuotaikingas varžytuves vedė Vilkaviškio Sporto mokyklos direktorius Jonas Jurkynas bei Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro specialistas darbui su jaunimu Audrius Kairys.

Po žaidimo visi vienbalsiai sutarė, jog šiandien laimėjo – draugystė!" iš rajono savivaldybės svetainės

Nuotraukos Dalytės Šileikienės ir šios svetainės.
2024-05-16