į pradžią turinys susisiekite  
Naujienos » Tai nauja
Apie Vilkaviškio ligoninę.

Lektoriai: du gerbiami vilkaviškiečiams gerai žinomi gydytojai- Romualdas Sveikata, buvęs Vilkaviškio ligoninės vyr. gydytojas ir Linas Blažaitis, ligoninės direktorius.
„Dar taip Vilkaviškyje nebuvo – ligoninės direktorius atsiskaito visuomenei- trečiojo amžiaus universiteto studentams už nuveiktus darbus“- pradėdamas paskaitą šmaikščiai pajuokavo ilgą laiką buvęs vyr. gyd. Romualdas Sveikata. Žinoma, lektoriai ne atsiskaitė, o paskaitoje plačiai supažindino su ligoninės istorija, pasakojo apie nuveiktus darbus, pateikė labai daug įdomios ir itin vertingos medžiagos mums, rajono gyventojams ir eiliniams pacientams. Ligoninės direktorius pasidžiaugė visų ligoninėje dirbančių gydytojų, slaugytojų ir kito personalo darbu. Ligoninėje vykdomi didžiulės apimties projektai leidžia įgyvendinti modernius pokyčius, įsigyti naujausią diagnostinę aparatūrą, padedančią gydytojams diagnozuoti, o pacientams greičiau rasti atsakymus ir pradėti gydymą. Vykdomi projektai padeda taupyti energiją o kartu ir lėšas. Daugybė naujovių padaryta, Įsteigtas Geriatrijos centras- džiaugėsi ligoninės direktorius, kartu įvardindamas ir daugybę rūpimų, sunkiai sprendžiamų problemų, kurios neretai būna įvairių nepasitenkinimų priežastimi.
Mūsų klausytojai turėjo už ką padėkoti gydytojams- už nuoširdų darbą, rūpestį, atsidavimą kilniai profesijai.
Kita dalis mūsų šios dienos užsiėmimo- velykinių darbų paroda. Miela akiai, džiugu sielai. Į tokius gražius, tokius išradingus darbus žiūrėk ir neatsižiūrėsi. Ačiū visiems parodos dalyviams.
TAU vadovė Dalytė Šileikienė.
Nuotraukos vadovės.
2024-03-19